Kennel DINAZAS

Kennelin perustivat n. 40 vuotta sitten Annukka ja Pekka. Tytär Anni-Mari tuli mukaan kennelyhteisöön kolmanneksi omistajaksi keväällä 2016. Toiminta jatkuu siis muutaman hiljaisen vuoden jälkeen uusin voimin ja uudella innolla.

Perustimme kotikennelimme jo 70-luvulla ja aloitimme kasvatustyön saksanpaimenkoirilla, joiden kanssa harrastimme aktiivisesti niin PK-puolella kuin kiersimme näyttelyitäkin. Koulutimme omiemme lisäksi myös toisten koiria aina ns. verovapauspisteille saakka. Saksanpaimenkoirapentueita meillä oli muutama.

Saksanpaimenkoirarodun huomattavasti huonontuneen yleisen terveystilan vuoksi vaihdoimme rotua belgianpaimenkoiriiin (tervueren), joiden kanssa meillä oli hyvin pitkälti samat harrastukset.

Palveluskoirarotujen lisäksi olemme kasvattaneet papilloneja kolmen pentueen verran. Niiden kanssa juoksimme ahkerasti näyttelykehissä. Metsästysharrastuksemme vuoksi meillä oli lisäksi pari beagleakin.

Vuonna 2010 perheeseemme muutti ensimmäinen valkoinenpaimenkoira - ja tällä hetkellä niitä on perheessämme viisi. Tavoitteenamme on pyrkiä kasvattamaan rotumääritelmän mukaisia valkoisiapaimenkoiria, jotka soveltuvat sekä käyttöön että näyttöön.


Luo kotisivut ilmaiseksi!